Hillminton-banner
Service

Telefoonnummer:

030 -  243 54 50


Service en kwaliteit voor een goede prijs staan bovenaan bij Hillminton.

Montage


montage

Kwaliteit


kwaliteit

Dankzij de easy-connect oplossing is de airconditioner eenvoudig te monteren. Door het revolutionaire koppelstuk (de verbinding tussen de binnen- en buitenunit) is het monteren van de splitunit een fluitje van een cent. De Hillminton- installateur kan daarom tegen een aantrekkelijke prijs het systeem voor u monteren.

Het is tevens mogelijk om de airconditioner zelf te installeren. Er zijn geen speciale gereedschappen voor nodig, zoals bij andere systemen vaak het geval is. Bovendien wordt de Hillminton geleverd met een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en montagehandleiding. De Hillminton monteur kan u hierbij ook adviseren.

De Hillminton airconditioners zijn ontworpen met kwaliteit als uitgangspunt. Deze kwaliteit laat zich niet alleen zien in duurzaamheid en vermogen, maar ook in milieuvriendelijkheid en energieverbruik.

De Hillminton is CFK-vrij waardoor er geen schadelijke gassen in het milieu kunnen vrijkomen.

Tevens is de Hillminton voorzien van een Energieklasse-A label wat aangeeft dat de airconditioner weinig energie verbruikt. Dit is zowel voordelig voor het milieu en voor uw portemonnee. Klik hier voor meer informatie over het energieverbruik.

Dankzij de ingebouwde microfilter is de lucht in de gekoelde ruimte vrij van vervelende stofdeeltjes.

Garantie


garantie

Onderhoud


onderhoud

De door Hillminton geleverde systemen zijn zeer degelijk en betrouwbaar, daarom bieden wij u 2 jaar volledige garantie. En zelfs 3 jaar garantie op de compressor.

Hillminton biedt u de mogelijkheid van een voordelig Servicecontract zodat o.a. de luchtkanalen en filters van uw airconditioner met de juiste regelmaat worden gereinigd.

 

 

       

Made by: AlexIT