Hillminton-banner
Informatie

Telefoonnummer:

030 -  243 54 50


Hillminton split- unit airconditioners

Professionele airconditioners zijn er in vele soorten en maten. Split- unit airconditioners behoren tot de meest geavanceerde airconditioners van dit moment. Hillminton split- unit airconditioners zijn krachtige systemen met een laag geluidsniveau en een eenvoudige bediening. Bovendien zijn het CFK-vrije systemen die energiezuinig, duurzaam en veilig zijn.

Fraaie vormgeving

De Hillminton split- unit airconditioner heeft een mooie en frisse uitstraling die in elk interieur past. De kleurendisplay is fraai en overzichtelijk. De Hillminton wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Binnen- en buitenunit

Zoals de naam al aangeeft bestaat een split- unit airconditioner uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit is een fraai vormgegeven compacte eenheid, waarin de verdamper, filter(s) en een regelbare ventilator zijn ondergebracht. De binnenunit wordt aan de wand gemonteerd met dunne leidingen verbonden aan de buitenunit, waarin ondermeer de condensor en de compressor zijn ondergebracht. De buitenunit wordt strak tegen de buitenmuur of op het dak geplaatst. Door zijn uitgekiende uitblaaspatroon heeft dit systeem een aangename verdeling van de uitblaaslucht.

Alle modellen van Hillminton airconditioners hebben 4 functies: koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen.

Aangenaam in de slaapkamer.

 

 

Fraaie en geluidarme binnenunit.

 

 

Krachtige en weersbestendige buitenunit.

 

Wenst u meer informatie bel dan met Hillminton: 030 - 243 54 50

       

Made by: AlexIT